söndag 16 maj 2010

Orgie i Örnsköldsvik

Är väl bara kvällsblaskorna som kan dra upp en skitsak som nyhet, för att på samma sida säga att det här kan aldrig hända!

Aftonbladet "avslöjade" ju i veckan att AIK gärna skulle se Foppa i sitt lag nästa år. Nähä är det möjligt? Vill en sportchef alltså se Peter i just sitt lag?

Gnagets Gozzi skulle försöka kontakta #21 och tydligen är detta något väldigt stort. Enligt den rosa tidningen var det tom. större än att SSK väldigt gärna skulle se Lidas i sin trupp. Samma sak där, nähä vill dom verkligen ha Lidas? Vad skulle han kunna bidra med i SSK´s elitserietrupp??

För AIk vill värva Foppa-nyheten var nämligen värd en krönika signerad Mats Wennerholm. En text där han fullkomligt slaktade sanningshalten i AIK´s PR-kupp (som han kallade den). Det här var det längsta långskottet i hockeyn på länge tydligen.

Självklart var det ett långskott! Och självklart vill varenda sportchef se Foppa, Lidas, Sedinarna, Sudden eller Z i sitt lag. Men det betyder ju inte att det kommer hända! Men det är en spännande taktik den sk. sporttidningen använder: Först målar vi upp något som en nyhet - sedan sågar vi sanningshalten i den. Då har man alltså fått 2 artiklar på ingenting.

Jag lovar er att Gefle IF´s Per Olsson gärna skulle se Leo Messi i sitt lag: Så Aftonblaskan där har ni ett uppslag, glöm bara inte att ge mig cred.
-----
Det här är ju nästan ett lika bra sätt att skapa nyheter på som att låta "spelexperterna" skapa dom.
- Någon får sparken!
- Några förlorar.
ENLIGT TIDNINGENS "SPELEXPERT" eller spelbolagens odds!

Snart kan vi väl läsa:
"Bajsorgie bakom Modos fiaskosäsong" - Det tror iaf förskolan Mullvadens 3åriga barn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra skrivet Björn! Nu är det dags att bojkotta Chockbladet på riktigt!

Anonym sa...

Har Mullvaden tre stycken åriga barn?