torsdag 14 maj 2009

Kortisar från hockeyvärlden

- Ja det var en riktig jäkla kyss Washington åkte på i natt. Trist att det drog iväg så mycket, men väldigt imponerade av Pittsburgh måste jag säga. Känns som att Pingvinerna nu är ett lag för final från den östra sidan.

- Vad i helvete tänker Montreal med?? Laget har skrivit kontrakt med SSK`s mediokra back Andre Benoit. Förvisso ett tvåvägskontrakt, men jag räknar med att Canadiens får det tufft även nästa säsong.

- 4-domarssystem i elitserien nästa säsong! Verkligen inte en dag för tidigt. 100 matcher + hela slutspelet får 4:a domare nästa säsong. 200+slutspel året efter och säsongen därefter kommer samtliga elitseriematcher ha det. Äntligen.

- Lill-Bengan, alltså Anton Gustafsson har skrivit på för Washington. Pappa Bengt-Åke gjorde ju 10 lyckade säsonger i den amerikanska huvudstan - spännande att se vad Anton kan få till. Känns som att han kommer få jobba sig upp från AHL.

- Niklas Hävelid sägs vara klar för LHC. Känns ganska logiskt då Clubben ju har en av elitseriens tjockaste plånböcker samt brorsan Magnus på tränarbänken. Kommer bli en mycket välbehövlig förstärkning på LHC´s blålinje.

2 kommentarer:

t-bear sa...

Ta det lugnt Björne! Vi Habs-fans är luttrade... Tyvärr.

Björn Oldeen sa...

Ja det är nog tur det, för nästa säsong kan nog bli en prövning det med om inte något drastiskt händer.