måndag 16 juni 2008

Sommaruppehåll

HV71 vände 0-2 underläge till vinst med 4-2 i matcher efter att Eric Johansson avgjort i Linköping. Det var fullt rättvist, men nu får mästarna oxå betala priset för sitt överlägsna lag - Senast i raden att lämna blir Jämtin till Rangers. JÄMTIN TILL RANGERS! Ja ja, jag tror nog att vi får se Andreas i HV´s tröja igen innan säsongen är över.

I slaget om Lord Stanleys buckla var Detroit överlägsna! Pittsburgh lyckades pressa fram en 6:e match men var egentligen aldrig nära! Malkin tog tidigt sommarlov, och därmed försvann Penguins redan tidigare små chanser.

Båda lagen vann på bortais, I Nordamerika sköt en svensk det avgörande målet (Zetterberg) och i Sverige avgjorde en nordamerikan (Johansson). Nu är det bara att ladda om, för bucklorna ska höjas igen och nya hjältar ska hyllas. Vilka det blir får vi veta om ett knappt år.

Landade på svensk mark i morse, efter att ha avslutat Highway 1- tripen med ett par dagar i Las Vegas. Kan ju bara hålla tummarna för att dom får ett NHL-lag där snart så att man får ytterligare en anledning att besöka Nevada......

Men först får vi njuta av sommaren här hemma och hålla tummarna för att våra favoritlag värvar tillräckligt bra för att vara med och slåss om den där bucklan. Slutspelen är ju över och därmed oxå den här bloggen. Vi får väl se om och i så fall i vilken form den återkommer när puckarna släpps igen.

Kanske slänger jag in någon tanke här på sidan då och då ändå och vill ni förmedla några tankar eller frågor så gör gärna det till bjorn.oldeen@canalplus.se

Ha det så bra så länge och han nu en riktigt skön sommar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat Bjärven.

Kul för dig, hoppas du har hållit ditt löfte, eller är det dax för mig att skicka ett kort till Canalen???

Skojja bara.

Forza BaJeN

Martina sa...

Tjena Björne! Du glömde att hälsa på mig när du var i Kalifornien! -Erik