torsdag 8 april 2010

Vilken hockeykväll

HV71 och Djurgården imponerade när spiken skulle slås i kistan och tyvärr betyder det att hockeysäsongen är slut för oss på Canal+.
Inte mycket mer att säga om dom 2 finallagen än att det är 2 värdiga kombatanter.

Kan bli hyffsat drag på matcherna i Stockholm nu. Pratade med Brynäs ass-tränare Tommy Jonsson här om dagen och han berättade om den grymma inramningen på Hovet och Globen. Han är ju van att befinna sig i arenor med häftigt publiktryck men Djurgårdspubliken var tydligen något alldeles extra. Så pass extra att han efter matcherna i Stockholm hade ont i vänster öra. Det var nämligen det örat som var vänt mot klacken.......
----
Kul från gårdagens sändning var annars återseendet med SAIK´s Johan Forsberg. Foppa som ju varit stekhet i slutspelet har faktiskt spelat med underteckand i ett par matcher. När jag pluggade i Piteå latjade jag lite hockey när det gick med Älvsbyn i div 1 norra-norra-supernorra-norrland. Och Johan som var sista års junior i Luleå blev då utlånad ett par matcher till oss. Redan då var han en skarpskytt av rang och det var kul att springa på honom igen även om nivån var lite högre för hans del nu.
---
Var ju en hel del hockey att titta på ikväll och med lilla Billy vid min sida knappade jag ganska snabbt över till kvalserien då semifinalerna ju skenade i väg rätt tidigt.

Och herre gud vilket drama det blev! I Södertälje jublade både SSK och Gnaget efter 1-2 i förlängningen. MYCKET märklig syn, men oxå vädigt kul! Även härligt att se Popovic stå på sargen och svinga sin röda tröja i elitserieglädje!

Men vad håller Rögle på med?? Och vad i Ejendals namn sysslade Leksand med?? Straffspark för AIK nu, men den ska ju skjutas i mål oxå! Men det här missar så klart inte AIK! Trycket på Hovet kommer om möjligt slå inramningen där när DIF spelat på slutet. Får nog försöka ta mig dit, kan bli magiskt!

Inga kommentarer: