måndag 25 februari 2008

EXTRA - Bloggen avslöjade Sundinaffären!

Först nu hängde övrig media med på det som SLUTSPELSBLOGGEN AVSLÖJADE redan för några dagar sedan. Nämligen att Mats Sundin stannar i Toronto. Så här stod att läsa här i bloggen redan i lördags:

"Sudden kvar i Toronto
Trots att det återstår ett par dagar till trade deadline och att ryktena varit massiva så har Mats Sundin valt att inte lämna laget. Maple Leafs ville byta sin kapten, men Sudden valde att använda sin no trade klausul och blir nu alltså kvar i Toronto."

Så om nu kvällstidningarna vill "avslöja" något får dom faktiskt creda mig.
Och Okej det var kanske inte det mest överraskande beslutet som hade kunnat komma ifrån Sudden.

Och det här lilla försöket med att testa kvällstidningsjournalistik gick ju strålande, även fast det var lite drygt att plantera ut rykten....

Men visst känns det så här ibland, först kommer 40 olika rykten, sedan slår dom sig glatt för bröstet och hänvisar till hur jävla duktiga dom var som "avslöjade" det före alla andra.

Tänk om Foppa väljer att ändå skriva på för någon klubb nu innan deadline, DÅ kommer mitt lilla experiment framstå som en flipp-passning i jämförelse med Ovetjkins slagskott. För då kommer det vara många som redan "avslöjat" hur det skulle bli.

Inga kommentarer: