torsdag 21 februari 2008

Skramla ihop alla pengar ni har

Efter tipp-succén i måndags har trycket varit hårt på mig att komma med ytterligare sianden :-)
Det kan ju knappast gå sämre än senast, då jag inte var nära på en enda match. Men skam den som ger sig.

Kör målextra ikväll och det finns nog inget bättre program att följa hela dramatiken i.
Så jag kommer i alla fall ha benkoll på hur det går, och så här tror jag det slutar ikväll.

HV71 - Luleå Stensäker 1:a. Davidsson och Voutalainen är tillbaks efter skador och avgör det här på ren spelglädje.

Modo - Brynäs X, Stora skadebekymmer i Modo, och Brynäs MÅSTE ta poäng annars är det kvalserien nästa.

Skellefteå - Djurgården 1.a, Djurgården nöjda efter segern mot SSK då slutspelsplatsen säkrades blir uppkäkade av ett väldigt hungrigt Saik.

Frölunda - Timrå - 1.a, Timrå har vunnit samtliga 4 möten tidigare den här säsongen, någon gång måste det vända för hackande Frölunda.

Färjestad - Linköping - 2.a, Hett toppmöte i Karlstad som vinns av ett mer harmoniskt LHC. Dom kan nog bli riktigt farliga i slutspelt i år igen.

Södertälje - Mora - 1:a, Läs inlägget om Leffe Strömberg här nedan. Han kokade efter förlusten mot Dif, och lär inte ha varit nådig mot sina spelare igår. Det kommer bli målsnålt men det är ju SSK vana vid.

Dags att läsa på lite nu, för snart sladdar R2 (Arto) in här efter en arbetsdag i långtradarn och då vill han snacka av sig..........

1 kommentar:

Anonym sa...

Björn, vad fasen sysslar Hockeyligans disciplinnämnd på med?! Efter att ha läst ditt inlägg som hette "Hyffsat klipp även i högern" från den 4 februari hade jag förhoppning om att det skulle gå åt rätt håll redan denna säsongen, men istället så stängs Ward och Kankaanperä av två matcher till + böter för den sistnämda. Vad är det som händer? Slashings och annat fult får inte ens en tvåa ibland men när elitseriens tuffaste spelare gör vad de ska och kan bäst, och fick i gång publiken enda gången i Läkerol Arena, så bestraffas de? Vad skiljer spelarna mellan NHL och Elitserien eftersom det är så "förbjudet" med man-mot-man slagsmål här?