tisdag 23 februari 2010

Besök på Strandvägen

-31 grader var det här i Ö-vik när vi klev upp imorse!
Våra lampor och grejer som legat i bilen över natten gav ju köldskador när vi skulle sätta upp dom inför intervjun med Per Hållberg!

Ja, det är inte alltid lätt inte.
---
Gårdagen började ju annars på Strandvägen hemma hos Thomas Bulan Berglund. Ja inte Strandvägen i Stockholm då utan Strandvägen i Gammelstad utanför Luleå. Det är ju ett gatunamn som förpliktigar och Bulans kåk gick verkligen inte av för hackor. Skön utsikt över Lule älv genom panorama-fönstren, även om Thomas själv här är i full fart att dra för persiennerna. Foto-Jockes uppbyggda studioplats i vardagsrummet såg ut så här. Thomas är nu tränare för Luleås J20-lag och gör ett riktigt bra jobb. Laget leder nämligen J20 topp8 som serien heter här efter jul. Tydligen har dom ett par killarna som kan brottas om en a-lagsplats i framtiden, men ingen Omark eller Harju verkar vara på G den närmsta tiden. Men sådana supertallanger blommar ju inte upp så himla ofta heller.

----

Efter lunch på Coop-arena försökte Foto-Jocke få sladd på vår hyrbil innan vi for vidare mot Piteå. Hade jag inte fått honom att ge upp hade vi fortfarande åkt omkring där i jakt på en sladd......

Inga kommentarer: