onsdag 10 februari 2010

Tre kronors helvetesresa till Vancouver

Resan fortssätter och just nu sitter jag på Radisson Hotel i Linköping och väntar på att Börje Johansson ska komma hem till Tranås. Den fd hockeydomaren är vd på ett företag och tvingades ändra mötestid med oss. Så ikväll åker vi till Tranås för att snacka 1994 med Börje.
---
Resan har annars varit riktigt lyckad och gett en del nya intryck.

* Jäklar vad alla hockeyspelarna bor fint, Andreas Karlsson i en jättelägenhet mitt i centrala GBG, Stefan Larsson ännu mer centralt och lika fint och Stefan Liv bodde i en fantastisk villa i Jönköping. Det märks att hockeyspelandet ger skönt avtryck på bank-kontot.

Ett besök i Andreas Karlssons (t.v) salong - redaktör Norse testar intervjupositionen

* Stephan Lundh verkar verkligen ha stor betydelse för Frölunda!! Lillis har bidragit med lugn och stabilitet och tydligt satt avtryck i laget! Lundheffekten är inte bara någon tidningsrubrik alltså.

* Imorgon väntar en 26h flygresa för Stean Liv och resten av tre kronorgänget som finns här i Europa (Foppa ?, Magnus J, Weinhandl, Liv och ledarstaben). Liv flyger så här: Jönköping - Stockholm - London - Montreal - Vancouver.......... Nog borde dom kunnat slippa någon av mellanlandningarna va?

* Stefan Liv kan mycket väl spela i Ryssland nästa säsong!!!!
Antingen väntar ett långt kontrakt med HV71, eller en rysslandstrip. Det borde bli klart under OS och jag antar att alla HV-fans med spänning väntar på beslutet!

* Bortsett OS-Liv så är resten av HV-truppen i Spanien på träningsläger. Men som Stefan sa: "-Ja fast golf är nog det enda dom tränar....."

Är himla härligt att träffa dessa killar som alla är så öppna, trevliga och okomplicerade. Man måste verkligen medge att svenska hockeyspelare är fantastiska!

Inga kommentarer: