onsdag 3 februari 2010

Lehoux och canal+ rinkbandykrigare

Igår såg jag något jag aldrig sett förut.
Ca 1,5 h före match såg det nämligen ut så här i Scaniarinken. SSK´s Yannick Lehoux gled ut på isen i träningsskor, handskar, med klubba och ett gäng puckar. Sedan sprang han omkring på isen själv och sköt i den tomma buren.

Han la sedan upp puckarna på en rad och tryckte en efter en upp dom i krysset. Kul grej och en uppvärmningsmetod jag aldrig tidigare stött på. Tyvärr för Lehoux var det ju enda gången han hittade krysset igår....
---
Stötte på Björn Bjurling som hastigast i korridoren, axeln blir allt bättre sa han, men meddelade i nästa andetag att han opererar den idag (läs onsdag).
---
Även förbundskapten B-Å Gustafsson var på plats i Södertälje. En lång intervju med Tv4 gjorde han oxå, något som tydligen sänds i Sporten på söndag.
---
Imorse var det tidig uppstigning igen. Rinkbandy mot Grönalund, matchstart 07.15!
I Danica Hallen, bakom stockholms Stadion, darrade förväntan i luften samtidigt som publik-köerna ringlade långa utanför.

Och efter en jämn först halvlek, kunde vi rycka i andra och segern var i slutändan odiskutabel. 15-8 blev det och vi har nu hugg på 2:a platsen. Tror jag iaf.

Förstår nu att många undrar hur det gick med kommentatorskollega Anders Fredrikssons målskytte den här gången. Jo då, det blev en balja. En omdiskuterad sådan.

Coach Settling:
" - Anders du fick ju sätta en till slut. Kul. Men först sköt du ju i burgaveln med helt öppet mål innan du kunde lägga in din egen retur!"

Fredriksson:
" - Det var ju inte helt öppet mål jag missade"

Var på dribbler Nillson ger sin syn på det hela:

" - Nej det är helt sant Anders - Målvakten låg ju vid den andra stolpen........

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur kunde Lehoux hitta krysset, det gör han ju aldrig annars.