lördag 24 maj 2008

Detroit tar hem det här

Ja, vilka tar hem det här tro? Själv sätter jag nog en peng på Detroit, dom har bredden och rutinen som saknas på samma sätt i Penguins. Lidström skulle i så fall bli förste icke nordamerikanska lagkapten att höja lord Stanleys buckla. Känns på något vis som att han är värd det!

Jag tror oxå att det här kommer bli en lång matchserie som minst går till 6 matcher. Självklart hoppas jag på en 7:e rent avgörande tillställning här i Detroit om 2 veckor. Hur läckert skulle inte det vara??!!

Sitter med den här vyn från hotellet (53:e våningen) och skriver just nu. Det ni ser på andra sidan floden här är Canada, så det är verkligen inte långt till hockeyns hemland.


Vildaste slutspelsskägget hittills har utan tvekan Niklas Kronvall, kolla in det om ni får chansen. Själv skrattade han bara när jag påpekade vildvuxenheten och sa att så går det om man inte håller efter direkt. Ska se om jag kan få honom att ställa upp på en skäggbild för bloggen lite senare.
---
En spelare dröjde sig kvar lång efter alla andra på Pittsburghs värmning idag, gamlingen Gary Roberts. Han sköt sköt och sköt, så nog borde han ha ställt in siktet om han spelar något ikväll allt.
---
Bowlingkungen, har bokat en stor bil för oss att färdes mellan Detroit och Pittsburgh i. Igår när vi hämtade den på flygplatsen passade han oxå på att likt en 8åring trycka på ALLA knappar i hela bilen minst 3-4 ggr på varje....
Kan bli intressanta resor det där, skönt förresten att det är så nära (ca45 mil) att det går att åka bil. Har man otur kan man u tvingas till 6-7 timmar långa flygresor inom det här landet.
---
Kolla in glada killen som får gå på Stanley-cup finalerna här då..

Inga kommentarer: