onsdag 28 maj 2008

Messier, Ovechkin och Sundin gästar Canal+

Pittsburgh har inte förlorat hemma i Mellon Arena på hela slutspelet, en trend dom måste förlänga om det inte ska avgöras redan på lördag. Alltså vinner inte pingvinerna ikväll kan dom glömma tankarna på bucklan. Dom flesta här borta tror just att så blir fallet och att Red wings avgör redan på lördag. Jag hoppas verkligen att dom kan streta emot och tvinga fram en lite längre finalserie, men jag vet samtidigt inte hur det ska kunna hända om man ser på spelet dom 2 första matcherna. Men som sagt hemma här är dom starka.


Idag fick ett par spelare utmärkelser av NHL, och dom 3 tyngsta pjäserna besökte Niklas Holmgren i vår lilla canal+hörna.


Mats Sundin fick alltså Mark Messiers ledarskapspris. Direkt efter utdelningen drog NHL´s presskillar iväg Mats till vår lilla del. All världens övrig press fick vänta.... det är rätt stort
Här är det prisutdelaren och legenden själv som snackar med Niklas. Kul detalj var att han nämnde Willy Lindström som den bästa svenska lagkamraten han haft under sina år i NHL.

Även Alexander Ovechkin besökte oss, nyklippt och väldigt snus-sugen..... Intervjuerna med dessa storstjärnor ser ni på lördag iom match 4.

Då kan jag även utlova 2 riktigt tunga namn som vi ska träffa exlusivt imorn...... bilder på vilka det är kommer sent imorn kväll, svensk tid.

3.40 kvar till match nu, ska nog passa på att vila lite nu!!

Inga kommentarer: