tisdag 27 maj 2008

Herregud vilken dag..

Måndagen blev en riktig maratondag, som startade vid 9.00 i Detroit och avslutades i Pittsburgh vid 05.00-bläcket... För direkt efter match 2 hoppade vi in i vår hyrbil och satte kurs mot stålstaden 45 mil bort...... Man var ju inte dirkt pigg när klockan rang vid 10.30.



Och det var hit till Mellon Arena vi skulle. Här ser ni Penguins Gary Roberts (i keps i mitten) i vår finalstudio. Niklas och Calle (t.v i bild) kom ju hit till Pittsburh i söndags och jag tror dom tyckte det var rätt kul att komma igång.

Match 2 gick ju annars i samma mönster som den första kampen, där Detroits defensiv lekte med Penguins igen. Osgood är nu en av 4 målvakter i historien som inlett finalspelet med 2 raka nollor, rätt hyfsat va!


Intryck innan match var annars att
- Det är inte lätt att värma upp i trånga the Joe. Innan spelarna tar på sig utrustningen brukar dom jogga eller spela lite fotboll. Det är svårt i katakomberna i Detroit, där dom istället får trängas med allt annat löst folk (tex. journalister) som springer där
- Red Wings sprang ut till isvärmningen före match till Guns ´n Roses klassiker Welcome to the jungle. Bara så ni vet.
- Pittsburghs Malkin höll sig kvar på isen tills alla andra lämnat. Säkert skrock, men med tanke på hans senaste prestationer kanske det är dags att gå av först.
- Crosby gjorde en Foppa. Alltså hade på sig dom nu klassiska Foppa-tofflorna, #87 körde med gula.

Inga kommentarer: