lördag 31 maj 2008

Homer försöker

Lite svalare väder i Pittsburgh idag, men värmen trycker ändå på! Förutom i hallen där vi satt hela dagen..... kände mig sådär bläbärsblå man blir om läpparna på vintern. Tur att allt folk gör det varmare på matcherna.
---
Idag kom oxå våra nästa 2 stora gäster. Gårdagens bom är förlåten....
---
Holmström var inte med på träningen idag, utan körde själv på en testcykel. Enligt Lidström ska han testa knät imorgon och själv sa Homer att:
- ja , jag kan ju inte skrinna så mycket långsammare än jag redan gör....

För Detroits del får man ju hoppas att #96 kan lira. Hal Gill (som orsakade skadan, men oxå drog på sig 2 utv. på Homer) håller nog inte med!

Något som kanske talar emot att Holmström spelar, är att Daniel Cleary tränade på hans plats bredvid Z och Datsyuk idag. Hade Babcook varit säker på Holmsträms medverkan hade han säkerligen satt någon bänknötare på den platsen. Men ja, ja vi får se imorn.
---
Så mycket strörre än så här blir det inte!

Han har varit med på bild tidigare här i bloggen. Men här ser ni niofaldige Stanley-cup vinnaren Scotty Bowman i vår studio. Legendaren var väldigt imponerad av att vi sände alla matcher mitt i natten hemma i Sverige.

Här har Niklas och Calle fått sällskap av Penguins-stjärnan Gonchar. Faktiskt en fd.lagkamrat till Calle i Washington. Han har lovat att tolka en intervju med Malkin på söndag..... det kan bli något det, och sänds i så fall på måndag vid match 5.

Även Lidas kom på långsittning så ni som sitter upp för att se match 4 kommer inte bli besvikna!!
Paus 1 - En lång intervju med Lidström
Paus 2 - Rejäla intervjuer med både Mats Sundin och Mark Messier!!

Dagens jobbigaste att höra var Penguins Kris Letang. Pittsburghbacken var riktigt nära vän med den tragiskt bortgångna Luc Bourdon. Letang satt vid podiet och svarade med entonig röst på medias frågor om den 21 åriga vännens bortgång.
-All energi var som bortblåst idag, jag orkade knappt åka skridskor, berättade Letang. Tacka faan för det, vad är en final jämfört med en död kamrat.

Inga kommentarer: