torsdag 29 maj 2008

Stora matcher är till för stora spelare

Härligt för matchserien att Penguins lyckades vinna. Men det som kändes så säkert ett tag höll på att bli riktigt dramatiskt på slutet. Snacka om underhållande hockey på slutet. Precis som vi önskat med dom här finallagen, hoppas det fortsätter så nu.

- Malkin var ett par snäpp bättre - men har fortfarande mycket mer att ge
- Stora matcher är till för stora spelare...... jag säger bara Sidney Crosby! Killen är 20 år gammal... man glömmer så lätt det.
- Och Franzén, var hittade han dom där dragningarna egentligen?? Vilken jävla balja!! Synd för honom att det inte räckte längre idag.

Härligt väder i stålstaden idag, och hockeyfansen trivdes sannerligen utanför Mellon Arena. Ok, jag tyckte oxå att det var rätt skönt....

Dom enda som inte gillar värmen är ismakarna. Den höga temperaturen tvingar iskillarna till att sätta in dom här jättelika fläktarna för att få ner temperaturen i arenan. Måste säga att dom lyckas förvånansvärt bra, men då slipper ju iof jag slira omkring i slush-puppyn (isen) oxå..

Visst faan är det läckert när alla i publiken har vita tröjor på sig!!? I Pittsburgh fick alla som klev in i arenan en egen vit tröja. (inte vi journalister då) Det blir verkligen en härlig inramning med alla i samma färg.

Annars måste jag ju berätta att efter att Sudden gjort intrvju med oss kom Horan (läs tidigare inlägg) och undrade om vi sett Sundins pris... tydligen hade han slarvat bort det redan efter 10 min, för hos oss fanns det inte. Turligt nog hittade Horan på det senare. Var, förtäller inte historien..

Dags att knoppa, för imorn ska vi träffa 2 riktiga storheter.

Inga kommentarer: