måndag 1 juni 2009

Världens bästa hockeyfotograf!

Björn Oldeen på plats i Joe Louis Arena. Foto BRUCE BENNETT!!!!!!!

Igår landade Eken här i Detroit. ( Ni har väl inte missat hans lysande Manhattanblogg?? Här har ni en riktig glidare) Riktigt kul att se George Costanza igen. Rumscrum menar nämligen bestämt att Sätras stolthet är otroligt lik Seinfeld-karaktären i sitt sätt. Ja jag ska inte säga emot helt....... Däremot har ju vår svenske vän en betydlit bättre klädsmak, det syns ju att George JR handlar sina kläder tillsammans med Lunkan på Manhattan.

Idag har han tex matchat sina strumpor med slipsen - bara en sån sak......
---
Annars har vi idag intervjuat legendaren Larry Murphy. Han har ju vunnit Stanley Cup 2 ggr med båda årets finallag. 91 och 92 med Penguins och 97 samt 98 med Red Wings. Alltså back to back-segrar med båda gängen. Kommer bli ett bra reportage senare under finalserien.
---
Riktigt stort var oxå att vi fick hänga med världens mest kända hockeyfotograf, Bruce Bennett, bakom kulisserna. Det reportaget ser ni under match 3 och jag rekomenderar er att inte missa det! Och hur stort är det inte att han med min lilla skitkamera tog bilden högst upp. Visst märks det där hur bra han är.......... ;-)

Inga kommentarer: