tisdag 2 juni 2009

Zetterberg ska utmana Godard

Nu är vi på plats i Pittsburgh!
Gick upp i ottan för att packa in oss i Biffen Bjurmans vita SUV. Var trots ett ständigt regnande en riktigt härlig bilresa. Ni vet ibland kan man åka med, titta ut genom fönstret och bara njuta.

Här satt jag på väg mellan Stanley Cup-finalsstäder, hade trevligt sällskap och lyssnade på bra musik. Bladets korre hade nämligen bränt ihop en cd med Detroitanknytning. Antingen kom banden därifrån eller så sjöng dom om staden. Fantastisk cd! Den om något borde man ju få med tidningen istället för alla skivor, böcker, regnställ, vinglas, baddräkter eller var det nu är för skit dom alltid försöker krängas på en för en extra tjuga.
---
Vädret blev dock snabbt bättre när vi väl kom hit och nu är värmen nästan i slag med fjolårets värmebölja. Men bara nästan...
---
Träffade Z och Lidas efter deras presskonferans och mycket av snacket med Z hanlade såklart om gårdagens fight.
- Han tyckte nog faktiskt att han fått in några fler smällar än Malkin.

Redan idag hade han fått glirningar av lagpolarna som nu inte visste om dom vågade reta svensken längre. Han var ju så oberäknelig....

- Pappa Zetterberg var på plats och lite ovan av att se pöjken i sådana sammanhang.

- Han lovade att imorn skulle han oxå utmana Penguins tuffing Eric Godard på en riktig holmgång......... eller okej då det kanske han inte alls sa.
---
Nu håller vi på att göra ett reportage med fotografen Bruce Bennett. Jäklar vilka läckra bilder han tar! Ni ser det imorn!

Inga kommentarer: