lördag 7 mars 2009

Målvakterna dominerar

Vilket målvakts-slutspel vi har haft så här långt. Antingen så kastar dom in puckarna eller så, vilket varit mest vanligt, så tokspelar dom!

Både Henriksson och Liv höll nollan, Lindbäck och Gustavsson var strålande, Honken och Modig var oxå bra medan Hadelöv hade det tufft och Backlund ja jag vet inte om han var med.........

Frölunda - Luleå, 1-1 i matcher. Den här matchserien kommer bli jämnast och jag skulle inte bli överraskad om det går till 7 matcher. Men Frölunda kommer vinna!

Linköping - Skellefteå, 1-1 i matcher. Saik är alldeles för skadedrabbade och när nu tjeckerna vaknat i LHC kommer dom ganska enkelt ta hem den här matchserien. Som längst krävs 6 matcher för LHC att ta sig till semi.

HV71 - Timrå, 1-1 i matcher. Tror liksom i semin ifjol att HV avgör i match 6. Det kommer vara jämnt i Timrå men i Jönköping är HV för bra. Tycker återigen HV börjar se ut som ett guldlag och då inte bara för att dom vann stort ikväll.

Färjestad - Brynäs, 2-0 i matcher. Synd för matchserien att FBK vann ikväll, då Brynäs var minst lika värda en seger. Den här serien går max till 5 matcher, och FBK kommer vara utvilade till semin.

Kul att köra Målextra ikväll, men ännu roligare imorn då ett nytt mycket sevärt Studio NHL drar igång 19.45. Missa det inte är ett gott råd!!

Inga kommentarer: