fredag 13 mars 2009

Väderguden Arne

Grana, Arne, Holmgren och jag satte oss direkt efter matchen i bilen och styrde hem mot Stockholm. Den långa av dom 2 programledarna inledde styrningen men blev avlöst av mig vid Linköping.

Sen satt han avundsjukt och undrade var allt snöfall tagit vägen?? Arne som satt i framsätet fick ta på sig skulden för att det slutat snöa när jag började köra.Tydligen hade den gamle nämligen en knapp där framme som satte på /av snöandet.....

Matchen går ju inte till historien som den mest välspelade, men det är alltid rafflande när den där måste-ingrediensen är inblandad. Blir inte förvånad om den här matchserien nu går till 7 matcher.

**Domarbasen Peter Andersson var ju byggnaden och det lät han firma Berglund/Nygårds höra efter matchen!!!! Hörde inte riktigt vad det handlade om men Timråtränarna fick sig en ordentlig utskällning efter matchen! Den annars så lugne Andersson använde hela sin röstresurs för att påpeka något för tränarduon.

Annars var gårdagens stora händelse mitt och Holmgrens besök på tändsticksmuséet!! Fint ska det vara och inlägg om det kommer lite senare...

Inga kommentarer: