onsdag 20 januari 2010

Elitseriebloggen med färska nyheter om Karlsson

Hemma nu efter ett träningspass, en hockeyträning för en gångs skull. Var länge sedan man hade hela utrusningen på - och det märktes.....

Körde ett pass med ett av Stockholms div4 gäng på den sköna tiden 21-22:20. Kul att vara på is igen, även om killarna väl knappast ha varit så impade. Måste dock säga att lite känsla satt då kvar så om sisådär 4.000 träningspass kanske ett elitserieinhopp kan vara aktuellt!?

En som är betydligt närmre spel än så är Frölundas center Andreas Karlsson. Pratade med den forne poängkungen i telefon idag och så här lät hans besked

- För en vecka sedan opererade jag höften, har ju haft ljumskproblem. Och det känns riktigt bra nu. Det kan faktiskt bli tal om spel redan den här säsongen!!
Alla tidigare indikationer har pekat på att säsongen varit över för Karlssons del, men nu öppnas alltså en liten dörr på glänt!

Riku Hahl är ju tillbaka i truppen till morgondagens match, och nu tänds förhoppningen att Karlsson oxå kan vara tillbaka längre fram. Kanske har skadehelvetet vänt för Frölundas centrar???

1 kommentar:

Ackerström sa...

Ja det verkar inte vara lätt att vara center i Frölunda.
Ifjol: Karlsson och Nordqvist missade nästan hela säsongen med knäskador.
Denna säs: Hahl och Karlsson långtidsskadade.
Kanske inte blir så lätt för Nubben att värva centrar i framtiden.