torsdag 28 januari 2010

Vilken.......

.....Vändning av Frölunda. Snacka om att det var precis vad dom behövde. Imponerande. Hyffsat skön nystart för Lundh och laget.

.....Överkörning från Modos sida. Är ju nästan larvigt hur mycket bättre laget är när Foppa finns med i uppställningen. 24-4 i skott i första perioden säger ju det mesta - och då mötte man serieledarna!! Modo till slutspel, om Foppas kropp håller vill säga.

.....Avslagen historia i Ängelholm. Rögle har inte en chans att undvika kvalserien om du frågar mig. Och som det ser ut nu är dom ett allsvenskt lag nästa säsong.

.....Uppvisning från Brynäs. Laget gjorde 5 mål i 4-1 segern. Ja Somervouri var ju snäll nog att bjuda på ett rejält självmål. Arto var imponerad av Brynäs sätt att spela, tight försvar och med en vass och effektiv offensiv. Lika impad var han inte av ett blekt Timrå. Det blir inget slutspel för TIK i år.

.....Härlig kväll att jobba med målextra. Det svängde i matcherna och streckstriderna är ju fantastisk att följa på det där sättet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej jag har sätt fotboll på eran kanal lasse granqvist som reporter, kan man skriva nå mail till han , för jag hade tippa på matchen och vem som skulle göra första målet , dom säger på kanal+ att det är nani som gör mål, och jag såg det med men svenskaspel får uppgifter att det är själv mål skulle vara bra om det går fick det här för det är ju ganska stor tabbe med information till svenskaspel.... hoppas ni kan hjälpa mig med det eller någon mail adress till lasse g. /besviken

babar sa...

besviken: Vet inte varför du tror canal+ har något med matchprotokollet att göra, men målet är registrerat som ett självmål(eftersom målvakten slår in bollen i eget mål) och canal+ är ju inte domare i matchen, eller hur? Skulle Lasse alltså bestämma om det är självmål eller om det är Nani som gör mål?? skumt resonemang.. Borde vara matchfunktionärerna. Med största sannolikhet så använder sig svenska spel av den officiella matchrapporten. f.ö. så är väl detta hockeybloggen.. Tänk efter!!