tisdag 19 januari 2010

Kenny gör comeback - No shit, Sherlock..

Ja indikationen på att det bara skulle varit ett lag på banan stämde ju verkligen inte. Vilken match vi fick. 11 mål och flera av dom riktigt läckra, starka upphämtningar och en hel del heta situationer.

Faktiskt en av dom mest underhållande matcherna jag sett på ett tag. Speciellt om man jämför med Rögle - Brynäs i lördags......

* Pratade lite med LHC´s sportchef Johan Hemlin innan sändningen och han sa såhär angående Mårtenssons vara eller icke vara i Clubben nästa säsong.

- Många i media har missförstått det här med Tony. Antingen går han till Ryssland, dit vi kan hyra ut honom och få pengar, eller så går han till NHL och då får vi inte en krona eftersom han varit där tidigare! Så det gäller inte att ha honom kvar eller inte utan om att i över huvud taget få några pengar för honom. Enligt Hemlin vill Mårtensson själv till Ryssland och Dynamo har legat på hela säsongen. Så räkna med Tony i Moskva nästa säsong alltså.... Och jag kan ju inte klandra Hemlin!


* Modo gör sig av med Horava och ersätter med Hannu Aravirta och ingen kan väl påstå sig vara överraskad. Kändes som att han helt tappat glöden på slutet. Har lite för dålig koll på hur Aravirta är som person men både Arto och Ankan sa igår spontant att dom tror att det är rätt typ av coach att ta över Modo. Kan ju hoppas för hans del att Foppa är tillbaka snart, det kommer ju underlätta.

* Många Djurgårdare på plats i Cloetta Center var igår arga på domartrion för att dom inte blåste av när en av linjemännen störde ett Djurgårdsfriläge. Men faktum är att dom gjorde helt rätt. För som läsare Mikael så rappt kommenterade i det förra inlägget så säger regeln så här.

484 – PUCKEN TRÄFFAR EN FUNKTIONÄR – Puck striking an official
Spelet skall inte stoppas därför att pucken träffar en funktionär, utom när pucken gått
in i mål.

* Gårdagns pinsammaste rubrik var ju annars på Aftonbladets.
"Kenny Jönsson gör comeback i Rögle"

Som bollplank ja............. Han har ju hjälpt till i Bandyklubben hela säsongen och hade han haft en lösning på saker och ting hade han nog redan pratat med Gunnar och Tommy va?? Eller tror ni han suttit som en mussla och väntat ut krisen. Knappast! Det här gör varken från eller till för Rögle om ni frågar mig.

Nu ska jag ramla in på jobbet igen för att fortsätta förarbetet med reportagen till slutspelet.

2 kommentarer:

Marcus sa...

484 – PUCKEN TRÄFFAR EN FUNKTIONÄR

Det är ju inte där domaren gör sitt misstag. Det är ju slashingen på Marcus Nilsson precis innan som upprörde DIF.
Jag säger att vi igår blev bestulna på poängen av domaren.

Björn Oldeen sa...

Så kanske man kan tycka, men dom Djurgårdare som kom fram till oss på arenan och dom som mejlade var iaf frustrerade över att domaren inte blåste när Ölvestad blev snuvad på friläget.