onsdag 10 mars 2010

Ankan planterade tiden

Vilka turer vi har när det gäller dom sista slutspelsplatserna,
Modo skänker bort 2p när dom släpper in målet där i slutsekunden och plötsligt är Luleå förbi och Timrå ikapp. Ja nu är ju tom. Frölunda indraget igen även fast jag tror dom grejar det ganska enkelt!

Imorgon fortsätter kampen och vi sänder från Timrå där Djurgården är på besök. Ett matchval som bestämdes igår kväll.

En något kul grej kring Skellefteås sena mål mot Modo var att alla tidningar sedan skrev att det var 6 tiondelar kvar på klockan när pucken gick in.

Det är det ingen som vet, för klockan hos måldomaren visar bara hela sekunder och i vår buss vet dom ju inte precis när det är tänkt att signalen ska gå. Möjligt att vår tv-buss kan ta reda på den exakta tiden genom att snurra lite på reprismaskinerna, men det gjorde dom inte.

Däremot sa Ankan helt på känn, " Ja klockan stod väl på 19.59,4". Alltså skulle det återstå 6 tiondelar......... Där har ni hur hårt kvällstidningarna kollar sina källor. Sedan kanske det inte spelade så stor roll den här gången.

Något som spelar en stor roll är videodomarna. För Sören Persson sa dagen efter till oss att dom tyckte att signalen kom innan pucken var inne. Så hade vi inte haft videodomarna hade det ännu en gång blivit fel. Visst är det skönt att det blir så rättvist som möjligt även om Modofansen säkert inte håller med den här gången.

Inga kommentarer: