söndag 28 mars 2010

2 st slag att vänta

Starkt av Linköping att komma tillbaka i kvartsfinalkampen mot Frölunda. 3-3 i matcher nu och då ska vi veta att det är inte enklet att åka till ett kokande scandinavium och veta att man måste vinna.

Nu gjorde man det för första gången den här säsongen och så mer utsatt än så här blir det ju inte. Starkt oxå med tanke på alla utv Clubben drabbades av i den sista perioden.

Nu vågar man ju inte tippa hur det ska gå på tisdag.

Det samma gäller ju den sista kvartsfinalserien. Vilket slag det blir i Skellefteå efter att mästarna tagit det sista halmstrået i afton.
---
Det finns ju en härlig mystik kring 7:e och helt avgörande matcher. Det är ju liksom en enda match som avgör - synd bara att den inte spelas på Studenternas....

Upplevde själv en sprakande 7:e match på plats i somras när Pittsburgh slog Detroit med 2-1. Red Wings hade känts hetare hela serien och hade nu hemmaplan, men ni vet ju alla hur det gick efter Kronvalls ribbskott och Lidas jättechans i slutet.

Härligt att ha 2 sådana matcher att se fram emot - även om det den gången var en Stanley cup pokal som stod på prisbordet och inte en semifinalplats.

Nu har jag ju själv en guldkille att ta hand om här hemma, annars hade jag ju gärna jobbat på tisdag....

Men semi 3 är jag tillbaka i slutspelet.

Inga kommentarer: