fredag 5 mars 2010

Nu drar det ihop sig

Vilken slutspelsfight vi fått!!
Så här spännande trodde jag verkligen inte att vi skulle få det. Minns för ca 10 omg sedan då avståndet var 11p upp till slutspelsplats för Modo och ännu fler för Timrå.

Luleå sitter rejält i klistret nu och räkna med att det är lite småpanik i Rograrnas läger just nu. Torsk för Luleå mot Djurgården på lördag och dom missar slutspel. Den mentala smällen dom åkt på är riktigt rejäl. Luleå som vi hyllat så mycket har helt tappat linjerna. Skador på flera nyckelspelare gör ju inte saken bättre heller.

Själv trodde jag att Modo skulle få det svårt här efter OS - snacka om att vara fel ute! Kan dom bara hålla ihop spelet på ett liknande sätt i fortsättningen är ju slutspelsplatsen nära. Men vi ska minnas att Timrå tvålade dit dom i måndags och då imponerade inte Öviksgrabbarna nämnvärt, speciellt inte Malek. Modo är riktigt bra när dom är bra - men oxå rätt mediokra när dom inte får till det.
----
Gårdagens fight blev som sagt ingen höjdare - bortsett Klasens straff då. Det är ju verkligen sådant man betalar pengar för att få se.

Gårdagen i bilder:

Så här såg det ut i TV-bussen i slutet av sändningen då jag och Petter hunnit dit från våra kommentatorspositioner.Citerad i aftonblaskan blev jag oxå. Det var ju inte direkt det skarpaste pratminus man läst.....
Klart vi avslutade gårdagkvällen med en räkmacka och öl oxå. Går ju inte att besöka Heaven 23 och inte äta en sådan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sånt här gillar vi!

Jogge sa...

Ja visst är dom jäkligt goda dom där räkmackorna!?

För övrigt så tar Modo den sista slutspelsplatsen.