torsdag 10 april 2008

Hörru kisen

Jönköpingstrippen avslutades först idag efter en trevlig biltur hem till Stockholm med Lasse Granqvist och radiosportens expert L-G Jansson. Tror som mest det var tyst i 0,4 sekunder under den 3h långa resan, då dessa båda herrar lät munlädrerna löpa oförhindrat. Men inte klarade jag, det var ju en kanonad i roliga berättelser och sköna citat. Vad sägs tex om L-G´s fråga (på underbar stockholmska) om elitseriespelarna i innebandy.

"- Svidar dom om hemma kisarna?? Så som man gjorde när man var liten...."

Kisarna?? Svida om?? När hörde man dom uttrycken senast?? Han är grym L-G, både i radio och till vardags.

Annars inleddes resan med en biltur till 036-land, där Petter Rönnqvist köpte upp halva Nyköpingbros godisbestånd.

Vem köper 5, (ja 5) choklad-riskakor?? Och kolla in dom GIGANTISKA tuggummina i gult och grönt!!! Han påstod att sonen Viktor skulle få smaka, men jag vet inte jag, han såg rätt glupsk ut resten av resan.....


  • Hungriga fotografer
    Väl i Kinnarps (där det vanligtvis är riktigt bra mat) fick vi laxpytt till middag. Ett råd: Försök ALDRIG äta den rätten, speciellt inte i Jönköping.... Det var många i tv-teamet som jobbade hungriga igår!
  • Pinsam hantering av TV4
    Visst, TV4 hade tv-rättigheterna till kvalserierysaren som nyss avslutades. MEN nog borde dom bevaka SM-finalerna oxå???!!! På en (1) av alla slutspelsmatcher jag varit har Sporten haft en reporter på plats. Istället för att göra en ordentlig bevakning sitter dom hemma i Stockholm och tittar på Kanal5 för att följa matcherna(Och därefter göra inslagen)! Jag tycker det är pinsamt, nog är ni tittare värda en journalistisk bedömning av nyheterna och inte en bedömning där beslutet tas av vilka rättigheter den egna kanalen har. Det såg annorlunda ut när dom själva sände slutspelet. Ska bli intressant att se hur dom gör imorn!

  • Måste vara härligt att skrinna in på isen
    Det här är vyn som möter HV´s spelare under introt. Tänk att möta 7000 galna supportrar så här.

1 kommentar:

Anonym sa...

meget interessant, tak