söndag 20 april 2008

Vad faan är det för fel på er??

Jag har aldrig varit med om maken om ett sånt jävla gnäll som det har varit från BÅDA finallagens fans dom senaste dagarna!!!!! Nu får ni faan ge upp!

- Alla kommentatorer hatar LHC, dom vill ju att HV ska vinna!!!

- Hur är det möjligt att heja så mycket på Linköping, rätt åt er att HV vann!!!

Alla experter är värdelösa sopor som är helt dumma i huvudet och knappt borde ha rätt att beträda jorden något mer. Så lät det på arenorna och så låter det fortfarande på fans-forum här och var! Konstigt att man kan vara partisk åt två olika håll samtidigt.

Ni verkar inte fatta någonting och ni verkar definitivt inte lyssna på vad som sägs i sändningarna!!!!! Tror ni verkligen att någon av oss sitter och håller på ett lag??? Objektivitet är väl att kunna risa och rosa BÅDA lagen!!! Inte bara sitta och hylla ert lag för att ni själva tycker så!!
Skulle vara kul att sammanföra 2 gnällspikar från vardera klubben och höra diskusionen i ämnet om kommentatorerna......
Skulle oxå vara kul att höra om fansen BARA har haft bra saker att säga om sitt lag under slutspelet........... för att säga något ifrågasättande, det får ju bara inte hända!

Nu får ni skärpa er, det börjar bli lite för pinsamt nu!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kolla in bloggarna får du se... Där har man ju näörmare ett avgörande det jkommit blivit mer och mer enögda för att till slut verka helt blinda...

Helt underbara bloggare har fövandlats till sura tvära grinollar med bara ett för ögonen... Deras lag...

Nu har ju jag "förmånen" att inte ha mitt lag i final och då bara kunnat njuta av Bättre Hockey och kommentatorerna, intervjuarna och experterna...

Visst är det mycket ena laget ibland och andra laget andra gånger men det följer ju ofta en tråd...

Jag tycker att ni skött er med den äran...