tisdag 10 februari 2009

Blåsta på Ovechkin

Ja tyvärr avslutades det trevliga Washingtonbesöket med ett bakslag. #8 hade ju lovat att ställa upp dagen innan, men nu hann han försvinna innan presskillen fick tag på honom. Det kan ha varit på ett av dessa sätt.
  • Han glömde oss och presskillen hann inte på honom.
  • Han hade inte lust, och presskillen tog på sig skulden

Mest troligt är nog alt 2, även om pressfolket i Caps var ovanligt trevliga och hjälpsamma. Annars är det ofta bara problem när man har en förfrågan, i huvudstaden var det leenden och snabba ryck.

Men vi gjorde en riktigt bra intervju med fightern Donald Brashear! Kan säga såhär: Jag är RIKTIGT glad att jag inte behöver gå i klinch med det där muskelberget....... Trevlig som satan var han oxå och snackade mycket och öppenhjärtligt om sin roll om polis och vad som är viktigast när det väl brakar loss. Intervjun ses när vi i Studio NHL har ett fighting-special lite längre fram i vår.

Efter det var det dags att hoppa på flyget till Boston, så nu sitter jag granne med TD Banknorth Garden och längtar till morgondagens supermatch mellan conferenceledarna Boston och San José.

Pratade nyss med Murray, som låg och vilade på hotellet. Och förhoppningsvis får vi göra ett litet besök på hans rum imorn mellan matchvärmning och match.

Annars var nog dagens roligaste när tjejerna utanför Caps träningsanläggning trodde att Rumscrum var en spelare och började jogga emot honom. Lika snabbt vände dom när han plockade upp kameran.......

Inga kommentarer: