fredag 6 februari 2009

Var har orgelmusiken tagit vägen?

Onsdagen började med frukost på Lindy´s, 170 kr för Juice och en bagel. Tack för det, tänk bara det hade varit lika gott som det var dyrt!

Sedan 40 min bilfärd up state till Rangers träningsanläggning i Tarrytown. Intervju med genomsympatiske Markus Näslund och sedan en titt på träningen där coach Renney tydligt gjorde klart att tisdagens förlust INTE var acceptabel. Dom fick nämligen åka skridskor i 30 min, alltså av bara faan! Idioten hit, idioten dit, långa åkningar, korta ryck, steppande på isen och så om och om igen…… Såg minst sagt rätt jobbigt ut: Sjöström sa efter: Ja det är jobbigt, men kan vara rätt bra! Man vet ju att man inte vill göra om det!

(Ovan ser ni Rumscrum som filmar i Rangers träningsanläggning, och nedan är det jag i Rangers omklädningsrum)
Sjöström förresten, vilken sköning. För efter att ha gjort lite fler intervjuer i Tarrytown (där dom förresten har värmeslingor i taket i ishallen – alltså där vi journalister står. Det kallar jag service!) åkte vi tillbaks till Manhattan och träffade Fredrik Sjöström lite mer avslappnat. Han var jäkligt kul att ha och göra med och inslaget om honom kan bli riktigt bra. Förutom då att fiket där vi hade tänkt ta en kaffe absolut inte lät oss filma där….. inte alltid lätt att få till det som tänkt.

Här några snabba puckar från dagen.
- Lunkan hade 3 stötar och 4 plockhanskar på sin plats, undrar hur många han använder?

- Spelarna är så bortskämda i NHL att dom inte ens änger upp grejerna själva. Dom hoppar ur sina grejer på golvet sen kommer en materialare och hänger upp allt……

- Vi sitter och tittar på tv just nu där ett inslag har orgelmusik. Rumscrum som sprungit på toa ropar: - Det är alldeles för lite orgelmusik nu för tiden…… och ja man ska man säga, inte har han då fel!! ;-)

Måste bara få in den här bilden från tisdagens Graves-hyllning oxå. Här är tröjan på väg upp i taket.

1 kommentar:

Anonym sa...

Orgel är lite 2008 :)

Men köp in ett till C+ vet ja, blir säkert succé.

Hoppas ni har det bra där borta!