måndag 23 februari 2009

Studio-NHL från insidan

Jag var nog inte så frisk som jag trodde igår... Fetgödd på Ipren och med svidande ögon tog vi oss ändå igenom sändningen. Kul match och Dick Tärnström var inte bara en trevlig bekanskap utan även betydligt mer välklädd än Calle och mig....

Passade på att ta en del kort så här kommer en lite bakom kulisserna på Studio-NHL


(Förberedelser och käk på samma gång. Datorerna är så sega att det är mycket bättre att använda den egna laptopen)


(Genomgång av sändningen med redaktör Bowlingkungen. Då går man igenom körschemat och kollar så att vi är överrens om saker och ting - som ni kommer se var han en riktig linslus igår)


(Kollade in i ett av redigeringsrummen för att se kvällens inslag och där hade Dave och Micke full koll på grejerna)


(Här är sändningen i full gång och till höger ser ni Calle och Dick följa kvällens match från ett rum bredvid studion. Bredvid ser ni fotografer och sminkös-Jenny, för ni ska veta att allt som allt är det ungefär 16-17 personer på plats för en Studio NHL-sändning)


(Här har ni kontrollrummet(hjärtat av sändningen), hem för bildproducent, ljudtekniker, grafiker, scripta, redaktör, loggare och EVS-operatör - den som ser till att ni får se repriser, målpaket och dylikt)


(Avslutad sändning, R2, Dick, Calle, och Bowlingkungen småsnackar i studion - R2 ville först inte vara med på bild då han inte tyckte hans kläder passade.... Men har man precis landat efter direktkommentering på andra sidan Atlanten så köper vi det ;-))

1 kommentar:

Anonym sa...

säljer ni setet benskydd plock o stöt som Petter hade i sändningen mvh micke