tisdag 3 februari 2009

Vi börjar med Graves hyllningsmatch

Efter att ha rätt ut ytterligare några frågetecken inför resan på dagen blev det middag på Melkers restaurang Kungsholmen ikväll.
Men mitt i en välsmakande tugga oxrygg störde en vibrerande mobil i fickan.

Atlantas Tobias Enström var på andra sidan (både luren och Atlanten) och vi pratade lite inför matchen mot Rangers imorn och det faktum att vi ses efter matchen. Hoppas vi, för just denna match får Adam Graves sin tröja upphängd i taket. Och det är minst sagt fullsatt på pressläktaren......... så vi får se hur det går! Men på något sätt löser det sig allt.

10.40 lyfter annars SK903 från Arlanda med destination Newark och därmed oxå starten på en 2 veckor lång reportageresa. Oduya, Kjell Samuelsson, Ovechkin, Pebben, Bäckström, Murray och Näslund är bara några av dom vi kommer stöta på. 5 NHL-matcher ska vi se och även ett besök på en AHL-arena, vilket ska bli jäkligt kul.

Nu är väskan packad, passet framme och huvudet är fullt med frågor så det är väl dags att hoppa i säng för morgondagen blir lång..... mycket lång! För så fort vi landat och kommit till hotellet är det i stort sätt dags att gå på match, men det är en förbannat rolig lång dag oxå - iaf den sista delen.

Mejla förresten gärna om det är några speciella frågor ni vill ha svar på!
bjorn.oldeen@canalplus.se

Inga kommentarer: