fredag 6 februari 2009

Fåglar på isen!

Strålande fint väder i philadelphia idag, men fortfarande är det tyvärr kallt som satan. Tycker mest synd om Rumscrum som inte fick med sig några vantar...... Mössa, vinterjacka, men inga vantar!! Kan säga att det ser rätt kallt ut när han fipplar med kameran.

Idag har vi slarvat runt i stan för att göra ett stadsreportage, Independence hall, Svenska museét men framförallt Rocky-statyn!!! Jag fick till och med jogga upp för trapporna till Konstmuseét (precis som han gör i filmerna) och hoppa lite med armarna i skyn! Allt finns filmat så missa inte det repet.....

Har även hunnit med att träffa Kjell Samuelsson. Satan vad stor han är, fast det syns att han är till åren nu. 50 fyllda i oktober faktiskt. Kul intervju där han bla berättade om psykbrytet Hextall!! Jag har ju faktiskt lovat fler av hans påhopp och det här var oxå det som Kjell minns som det mest galna!! Ni ser för övrigt Big Kjell mitt i högen.


Sitter i klassiska Spectrum i Philly och ska precis se min första AHL-match. Kan säga såhär: Det var nyss 4 fåglar på isen!! 4 fåglar??? Ja det här ska bli en kul upplevelse!

Efter matchen kastar vi oss i bilen för färd till D.C, så imorn blir det riktig hockey igen!!

Inga kommentarer: