söndag 26 april 2009

Bäckis hyllar Lunkan

Vilken dag! Antar att ni alla fått smaka på solen idag. Själv fick jag pausa i målandet en stund och njuta av öl på Hornstulls Strand - inte illa alls!

Annars pratade jag även med både Lunkan och Bäckis lite tidigare ikväll. Henke skulle iväg på träning och Niklas till flyget mot NYC.

Henrik var besviken både på lagets och hans egen insats igår, men tyckte det var rätt skönt att vila sista perioden igår. Rangers spel hänger ju allt för mycket på den modemedvetne målvakten - det framgår även när man snackar med Bäckis.

För flera gånger i vårt samtal kom han tillbaks till att Henke varit tungan på vågen i den här matchserien! När tvillingen är het vinner Rangers - när han bara är skitbra vinner Capitals.

Niklas trodde även att dom första 10 min imorn blir nyckeln i matchen. Han siade att Blueshirts kommer ut stenhårt och att om caps klarar den anstormningen så kan pendeln svänga över.

Mycket mer spännande sa dom oxå - men det får ni höra i morgondagens Studio NHL! Kan lova ett riktigt bra program imorn - och matchen är ju inte så pjåkig den heller.
19.50 startar vi.

Inga kommentarer: