tisdag 21 april 2009

Skärpning fotbollen

Denna fotboll. Varför har man inte målkameror inom elitfotbollen 2009? Var på Stockholmsderby igår och blev snabbt varse hur långt fotbollen är efter hockeyn. Hammarby hade en boll solklart inne men varken domaren eller hans assisterande noterade detta. SJÄLVKLART ska dom då kunna ta hjälp av en målkamera!

Är ju betydligt lättare att se i fotboll. Där kommer man aldrig ha problemet att man inte ser bollen eller att målvakten täcker densamma som det kan bli med pucken i hockey.

Men det finns väl för många bakåtsträvare inom fotbollen. Nytt är farligt, att göra intervjuer med/för dom som betalar mycket av ens lön är farligt(canal+, publik). Sverige som har vad, 28:e ligan i europa och har ett landslag som är 1000ggr så svårt att få prata med som med världens bästa hockey spelare.

Kom igen nu fotbollen och samtidigt kom igen hockeyn, Premier Leauge och CL regerar - tänk om NHL hade sänts på lite vänligare tider!!

Då hade vi fått läsa om annat än Zlatan, Zlatans morsa, Zlatans ungar, Zlatans hund, Zlatans cykel och hans ALLTID så fantastiska mål.

Inga kommentarer: