tisdag 7 april 2009

Sandin och Lindström stora NHL-stjärnor

Känns lite konstigt att bara följa det svenska hockeyavgörandet via tv´n. Man vill ju vara där i hettan bland tandlösa slynglar och skäggiga gubbar.

Sitter just och ser match 4 och jag måste säga att det ju känns väldigt öppet, men att Färjestad på något vis är vassare. Detta skriver jag trots att HV just nu leder skotten i andra perioden med 21-11....

Men Karlstadgänget känns liksom mer robusta. Trots detta spelunderläge har dom ju bara 1 mål att jaga ikapp. Och det är en sådan känsla som brukar omgärda vinnarlag, kanske inte idag men när matchserien är över!
---
Har annars redigerat 2 NHL-reportage idag.
Först totaltrevlige Rangern Fredrik Sjöström! Hade rätt stora problem under intervjun då vi inte fick filma på det fik vi tänkt besöka, så istället huttrade vi runt i ett iskallt central park och snackade box play och att spela i 4:e kedjan


Blev ett rätt bra inslag trots att Rumscrum gnällde över för dåligt ljus och brist på bilder. Men som vanligt lovar jag att han trollar ihop något läckert till sändningen på söndag.
---
Näste reportage var med Big Kjell Samuelsson! 50 år fyllda och fortfarande lika stor!!!
Han är tränare i Philadelphias farmarlag Phantoms, men var väldigt tydlig med att han kan tänka sig att träna i Sverige om något lag hör av sig!!!

Men han verkade inte ha så stor koll på vad dom svenska stjärnorna i NHL heter..... I intervjun nämnde han vid flera tillfällen: Mats Sandin och Niklas Lindström!! Som "Ricky not so Rocket" på jobbet sa: Smeknamnet på Detroits världsback faller ju liksom när det blir Lindas!! Undrar vem Linda är?

Inga kommentarer: