torsdag 23 april 2009

Tyvärr Lidas

Nicklas Lidström (DET), Zdeno Chara (BOS) och Mike Green (WAS) där har ni dom nominerade till Norris Trophy. Tyvärr blir det ingen 7:e titel för Lidas i år - då båda dom andra haft bättre säsonger. Själv hoppas och tror jag på Mike Green.

Inte nog med hans hysteriska målform under säsongen, han har även varit riktigt stabil defensivt. Hoppas innerligt att han ska besegra besten Chara.

Så inte heller den här nomineringsdagen bjöd på någon större överraskning!

3 kommentarer:

Martin S sa...

Hur kan du hoppas och tro på en spelare som är komplett värdelös i egen zon? Värdelös skottblockare, står i helt fel vinkel när spelare skjuter i 1-mot-1 (i den vinkeln då målvakten inte ser pucken), eller så petar han fram klubban så att pucken döljs. Fantastiskt duktig målgörare för att motsåndarlagen tvingas så djupt ner i egen zon med Ovechkin och hans polare, men knappast en lysande försvarsspelare.

Björn Oldeen sa...

Håller som du vet inte med dig alls. Green är rörlig, pucksäker och i år mycket bättre positionsmässigt. Bara 4 backar i ligan hade bättre +- så att påstå att han är värdelös i egen zon är nog att dömma honom på gamla misstag. Tycker du att 8 meter Chara är ett bättre Norris-val då??

Martin S sa...

Robyn Regehr och Lidström i ligans i särklass bästa BACKAR - du vet de som har ansvar för egen zon.