torsdag 6 mars 2008

Aftonbladets Wennerholm till attack

I höstas SÅGADE aftonbladets hockeykrönikör Mats Wennerholm Leif Boork för dennes val att vila några stjärnor i omgång 3. I OMGÅNG 3. Wennerholm startade något som närmast kan liknas med en häxjakt.

1. Här låg han, som rubriken antyder, bakom ett TUNGT avslöjande
2. Här sågade han Boork och krävde att tränaren skulle bötfällas.

Har Wennerholm någon som helst stolthet, konsekvens i sitt agerande och vill behålla sin trovärdighet, väntar jag mig krigsrubriker imorn.

För Kenta Johanssons val att vila HV´s 4 främsta poängplockare (Martin Thörnberg, Johan Davidsson, Jan Hrdina och Jukka Voutalainen)+ Per Ledin i matchen mot Skellefteå ikväll, är ju av något större betydelse. 54:e omgången och krig om sista slutspelsplatsen.

Själv förstår jag Kentas val, men skulle vara galen om jag sympatiserade med SSK. Skellefteå lyckades med nöd och näppe besegra HV´s c-lag, något som gjorde att SSK nu kan sluta drömma om slutspel.

Kanske är det ödets ironi att SSK blir drabbade åt andra hållet den här gången - det var ju dom som slog Brynäs b-lag den där kvällen i oktober, när Boork enligt Wennerholm så kraftfullt struntade i REGLERNA.

Inga kommentarer: