tisdag 18 mars 2008

Wernblom med och firar 100

Vaknade upp i Umeå nu på morgonen, efter att igår kört dom 11 milen från Övik efter matchen. Man får se en hel del städer under ett slutspel, synd bara att man svischar förbi 90% av dom.

Modo vann rättvist igår, och vinner inte Timrå ikväll kan det här bli en lika het matchserie som ifjol. Blir så mycket mentalt nu, plötsligt har Timrå något dom kan förlora. Och det är ju en hyffsad press att komma hem till Eon i match 6 och veta att dom MÅSTE vinna. För jag tror inte dom vill åka tillbaks till Övik för en match 7 i år igen. Och som ni ni vet inte så lätt att spela med MÅSTEN över sig - speciellt om man är det lag som blir jagat

Förresten fyller Slutspelsbloggen 100 idag, alltså 100 inlägg. Ett stort grattis bloggen!

Pratade lite med avstängde Wernblom igår och #9 verkar inte vara helt säker på en fortsättning i Modo. Han har ett kontrakt på 1+1, men öppnade faktiskt för att själv bryta det..... Undrar vad som lockar? Tung lön i Skellefteå kanske, om nu Renberg lämnar?? Inte är det väl bilförsäljning i alla fall. Ja, Wernblom är ju en av VÄLDIGT få (kanske den enda) som har ett jobb bredvid hockeyn. Han säljer bilar, nu på Volvo i Övik. Tidigare var det Audi i Skellefteå. Sådant tycker jag är läckert - dom är ju faktiskt vanliga människor dom oxå.

Undrar förresten hur många som vågar säga emot om Wernblom spänner ögonen i en och säger.
- Du SKA köpa den här bilen.....

Vi har förresten ett gnatande par med på slutspelsresorna. Dom heter Niklas och Calle, och smågnabbas som efter ett alldeles för långt äktenskap.
Det där ska du inte äta. Men, hjälp mig då. Du har blivit så tjock. Kom i tid. Ta inte så stora snusar.......... Rätt kul att höra faktiskt, bara dom inte separerar

Snart väntar flyg till Stockholm, och ikväll sänder jag säsongens sista Målextra, ni vet programmet på Canal+ sport 2

2 kommentarer:

sportsnackaren sa...

Haha, Holmgren/Johansson har gnabbats "on air" med ett par säsonger nu tycker jag och de har något som gör att det inte blir "löjligt" utan kan vara rätt kul för mig som tittar med.

Känns som LHC och HV avslutar två kvartsfinaler med vinster idag, i övrigt "omöjligt att säga". För övrigt så måste disciplinnämnden ha något förtryckt som säger "tre matchers ytterligare avstängning" om inget "extravagant" inträffat. Slagsmål, crosscheckings a la Wernblom m.fl renderar väl nästan alltid i tre matcher? Konstigt att två spelare som "gör upp" bestraffas likadant som fega tilltag... Men det har vi ju tagit upp innan så.:-)

Björn Oldeen sa...

Ja dom är ju hur sköna som helst Niklas och Calle och gör det ju verkligen med glimten i ögat. Men om du tycker dom gnabbas on air skulle du höra dom när micken är avstängd......

Och som du säger, det här med 3 matcher börjar ju bli löjligt. Låt killarna övgöra det här PÅ isen. Visst överfall ska man stävja men ingen har ju blivit skadad ens och ändå bli det 3 matcher. Och som du säger att stå och kuddkriga på isen, ska alltså vara lika illa som att hoppa på någon som inte är med på det....konstigt.