söndag 23 mars 2008

SVT viker ner sig

Det blev inte någon klassiker, det blev inte ens någon fight. Färjestad var hela tiden numret större och det var inte förrän på slutet som Frölunda kunde skapa lite oreda i FBK-zonen.
Men dagen innehöll ju en massa annat, när nu inte matchen blev som jag hoppats.

  • SVT-skandalen
    Här betalar man tv-licens för att vi ska få en oberoende journalistkår. Vad händer?? Jo SVT låter lagens (FBK och Frölundas) presskillar göra intervjuer med sina egna lag för att sedan använda dom i sportnytt. Det är för faan skandal. Pressgubbarna fick på svt´s uppmaning göra intervjuer i pauserna som alltså sedan skickades över till stockholm. Man kan tydligen göra sina egna nyheter och skicka in till svt numer....

  • Kuben ger svar på tal
    Pratade med domaren Tomas "kuben" Andersson före matchen idag och han berättade att Frölundas Andreas Holmqvist kommit fram strax innan och frågat.
    - Får vi några PP idag??
    Kubens otroligt sköna svar!
    - Ja om du inte blir lika jäkla lurad som vid Färjestads 1-0 mål senast!
  • Holmqvist förnedrad
    Ja det räckte tydligen inte med ovanstående histora för Andreas Holmqvist. I första perioden var han nämligen Forward! I andra var han helt bänkad, för att i tredje dyka upp på sin ordinare position som back. Snacka om att bli runtskickad!! Och då pratar vi om en kille som har uppskattningsvis 190.000 kr/mån
  • Thörnbergs ruggiga skott
    Pappa Ove Thörnberg var ju långväga känd för sitt stenhårda skott. Det är inte sonen Martin, inte än i alla fall. Men en grej som hängt kvar i minnet efter gårdagens Jönköpingsresa är Martins läckra långskott. Efter HV´s träning var Martin en av några få spelare som dröjde sig kvar på isen och sköt. Han ställde sig bakom den förlängda mållinjen och drog stillastående iväg DRAGSKOTT, som några av dom aldrig nuddade isen förrän dom landade i mål på andra sidan rinken. Inte helt enkelt kan jag lova, och Martin erkände själv efter att han inte trodde han skulle klara det. Bara hem och testa själva, den som klarar det ska få pris av mig!!

På måndag väntar Timrå - HV71 på Canal+, återkommer med tips för semifinalerna. Men jag måste ju få slå mig för bröstet vad gäller vilka lag som skulle ta sig vidare från kvarten.

Inga kommentarer: