lördag 29 mars 2008

Sanningen bakom tumultet

Som ni kanske sett (Sportbladets förstasida) stod jag mitt i gårdagens tumult i Timrå. Alltså det som skedde under läktaren efter matchen.

Detta var vad som hände.
HV´s Andreas Falk blev några minuter kvar av matchen utropad i högtalarna som matchens lirare för gästerna. Tror inte han hörde det för han lämnade tidigt båset och var väldigt lugn - inte alls förbannad.

Några minuter senare stormar Timrås marknadschef Rolf Norrbom ner i korridorerna och skäller högljutt på HV´s representanter som är utanför omklädningsrummet:

- Ni kan väl hämta matchenslirare-priset i alla fall. Ni behöver inte vara så himla märkvärdiga HV!

Hv-folket ber honom gå, MEN Rolf trycker sig in i omklädningsrummet för att någon minut senare återkomma med en KOKANDE Johan Davidsson i hasorna, som väldigt högljutt ber Norrbom att sticka därifrån!

Sedan var det över!!

Förtsår faktiskt Davidsson fullt ut. Vad i hellskotta ska Norrbom in där och göra???? Laget har precis förlorat efter att dom gjort ett kvitteringsmål 0,5 sekunder för sent, och så dyker han upp och skäller som att det viktigaste på jorden är att få ta emot ett matchenslirare-pris. Pinsamt, och jag tycker att han får ta på sig det hela fullständigt!

Inga kommentarer: