söndag 16 mars 2008

Wennerholm har tydligen inte koll

Allvarligt, vilket sjukt jäkla drag det var i Frölundaborg igår!! Är ÖVERLÄGSET den bästa inramningen jag varit på det här slutspelet. Har i och för sig bara varit i 3 arenor hittills detta slutspel, och rankar då inramning och tryck så här.

1. Frölundaborg
2. Skellefteå Kraft Arena
3. Swedbank

Förstår varför inget lag vågade välja Göteborgarna när kvartsfinalerna skulle tas fram. Dom spelar ruggigt bra just nu och första perioden igår var en fröjd att se. Kan dom ta skalper även på bortaplan (och det tror jag verkligen dom kan) kommer Frölunda gå riktigt långt i år.

Färjestad hängde inte med igår och bygget FBK känns lite bräckligt. Kommer Mattsson kunna spela mer? Han gick av efter ett skott på foten igår. Lintner såg ut som en skadeskjuten kråka, och vred sig av smärta varje gång han satte sig i båset. Och snacka om att dom behöver få tillbaks Prestberg och det i samma målform som tidigare.

Timrå imponerar oxå stort, inte minst på bladets Mats Wennerholm som bland annat skriver.

"Sedan skulle jag inte vilja vara i Kenta Johanssons kläder, när han ska välja motståndare till semifinalen (jag förutsätter att HV 71 slår Skellefteå).
Jag skulle i alla fall inte välja Timrå – vilka andra som än tar sig vidare."


Bara ett litet fel i det resonemanget Mats..... HV får aldrig välja några motståndare!!!!
I semi får nämligen det lag som var bäst placerat i elitserien möta det lag som var lägst placerat, och dom 2 lag i mitten möter då självklart varandra. Nog faan borde Wennerholm ha koll på det, han som är sådan expert......

Avslutningsvis en lite kul grej ifrån sändningen, där kommentator Anders Fredriksson mot slutet av matchen sa.

" - Ja Frölunda får stående ovationer dom sista 5 minuterna"
Var på Calle Johansson fick förklara
" - Det är ju inte så konstigt eftersom det nästan bara finns ståplats här....."

Inga kommentarer: