onsdag 5 mars 2008

Finns bara en sak som talar för Brynäs...

....och det är att INGET går deras väg just nu - för det måste väl vända någon gång? Ingen i ledande position verkar vara kapabel att ta bra beslut i nuläget och det kan komma att stå klubben dyrt.

Sunlöv sjuk - visst, otur. Men det ger ännu mer turbulens i klubben.
Markström i mål - Har varit grym, men nu vilar 48 års tradition på hans 18 åriga axlar. Brynäs har nämligen spelat i högsta serien i 48 raka säsonger. Det gäller att hans psyke är lika bra som alla säger, när det nu blir kvalserie.
Tillbaks med Boorken - Skoja med mig, det är långt till april. Kanske rätt tränartyp, men han har bränt alla broar och chanser i det där omklädningsrummet. Boork är enligt mig en av dom främsta tränarna genom tiderna i Sverige, men för dagens Brynässpelare är han just nu bara en diktator som körde över deras åsikter i början av säsongen...

Okej då, Brendls målform kan oxå rädda Brynäs - men då gäller det att han själv vill oxå.

1 kommentar:

Magnus sa...

Det blir en dramatisk lördag, trots allt. Luleå eller Mora, Luleå har "hemmafördel" och en viss Gusten... Medan Mora just "är Mora" men Linköping har spelat stabilt så... Nagelbitare utan dess like.

För att inte tala om vilka trevliga kvartsfinaler det kan/kommer bli... Blir minst ett "tungviktsmöte" då Frölunda ligger på "nedre" halvan. Sen så har Timrå precis allt att vinna på grund av sina skador och blir livsfarliga...

Kanske Hedström kan tända laget från C+-studion?