måndag 31 mars 2008

Kvinnofängelset

Linköping var ju 2 klasser bättre än FBK igår. Jag har väldigt svårt att se hur Karlstadgänget ska lyckas hålla liv i den här matchserien ikväll. LHC är större, hungrigare, mer fokuserade och BÄTTRE!

Den andra mactchserien, den vi sänder ikväll, känns ju mer öppen. HV är starka hemma men jag tror faktiskt att Timrå kan knycka en skalp idag. Challes gubbar har så mycket hockey i sig och någon gång måste dom väl få till det på bortaplan oxå?!

Har bott över i Linköping till idag, för att om några timmar resa mot Jönköping. Tyvärr var vi inackorderade på ett hotell som närmast kan liknas med ett trött vandrarhem...... En smal stenhård säng, möbler som närmast får en att tänka på fyrans klassiska nattserie kvinnofängelset och städpersonal som kommer och rycker upp dörren redan kl 9. Okej, det kanske är det största problemet i världen............

Avrundade annars kvällen på ett riktigt hak, tillsammans med redaktör Olofsson, Niklas, Calle och radiosportens Tennisberg och Fagerström. Och känner verkligen igen bilden som kollega Dalquist målade upp vid sitt senaste besök här i Sveriges 5:e största stad...

Ikväll blir Linköping finalklara och jag tror faktiskt att Timrå kan ha skaffat sig matchboll efter sent avgörande av Sanny Lindström. Det är hans tur idag.

Själv ska jag nu försöka jaga rätt på den gamle guldhjälten Bosse Ahl. Han har ju faktiskt förflutet i både HV och Timrå.

Inga kommentarer: