fredag 14 mars 2008

Filmade Krizan?

Öppnade ytterdörren i Stockholm kl 3 i natt. All flygradio-trafik norr om Sundsvall var utslagen igår, så vi hade en jäkla tur bara att vi fick lyfta med vår lilla charterkärra. Och det brummade och svajade rejält på vägen hem ska ni veta.

Matchen blev ju aldrig så tät som jag och många andra trott, och nu är Modo riktigt illa ute.....

Salomonsson
var förbannad och stegade förbi mikrofonen, ville absolut inte prata. Förståligt, men tanke på det spel Modo visade upp. Salle var ju oxå en av få modoiter som verkligen försökte ta tag i det hela själv.

Krizan gick av skadad, efter att ha blivit på-åkt i kassen. Han hade redan innan ryggbesvär, men elaka tungor i arena-korridorerna trodde möjligtvis han filmade för att kunna kliva av....
Andra tungor gjorde gällande att han skadade sig på målkameran, något undertecknad då rapporterade i tv - sedan drog ett jäkla liv igång. Hockeyligans representant stormade ut i sändningsbussen för att få ta del av bilderna..... som visade att det INTE var kameran som var i vägen. Tur det, för annars hade det nog varit slutet för målkameror under det här slutspelet. Hockeyligans kille var nämligen tydligt irriterad...

Men med det i tanke kan man ju verkligen ifrågasätta Krizans påstådda filmande oxå, låt se om han står på lördag. Modo kommer behöva det.

Efter matchen såg jag Oscar Sundh och Magnus Svensson-Pääjärvi stå och spela pingis på ett bord i arenan, kan säga så mycket som att det är tur dom satsar på hockey och inte bordtennis. Vem vann då?? Ja det såg ut som att Sundh hade övertaget, men 16 åringen Svensson-Pääjärvi hade faktiskt lite kluriga servar..

Inga kommentarer: