tisdag 25 mars 2008

Timrå får nog klara sig utan Sanny ett tag

Sanny Lindström är enligt mig en av elitseriens trevligaste spelare att ha att göra med. Alltid trevlig, svarar inte bara med klyschor, har glimten i ögat och ställer i stort sett alltid upp.

Men igår var det annorlunda, i alla fall på den sista punkten. Han ville verkligen inte vara med på en intervju i sändningen. Han svarade inte i telefon på hela dagen (väldigt olikt honom) inte heller lagets materialare fick tag på honom och han verkade väldigt tydligt vilja hålla sig undan.

Tyvärr, var det ju ett måste att få höra den skadade lagkaptenen i sändning. Hur mådde han, hur länge blir han borta? Hur ska laget klara sig utan honom? Var ju några av frågorna hela hockeysverige undrade. Efter att vår studioman sett Sanny på läktaren och då tagit ett långt övertalningssnack med backklippan, sa han till slut ja.

På plats var han lika trevlig som vanligt, men krävde att vi inte skulle fråga på för hårt om skadan. I sändningen var hans svar om skadan väldigt flytande, känner mig bättre, är nog snart tillbaks i matchspel......

Men vad man kunde läsa mellan raderna när vi snackade bakom kameran var att han nog är lite orolig, eftersom kroppen faktiskt inte känns så bra. visst bättre, men absolut inte i speldugligt skick. Jag tror tyvärr att det kommer ta några dagar innan vi får se Sanny på isen igen. Skulle bli förvånad, mycket förvånad om han spelar innan söndag.

Men för Timrås del verkar det ju gå ganska bra ändå. Deras spel igår var riktigt imponerande. Det kan bli en riktigt underhållande matchserie mellan 2 spelskickliga lag. Även fast HV mest fick grisa igår då deras spel inte räckte till.

Jag vet oxå att jag tippade Färjestad som vinnare i den andra semifinalserien, kanske för tidigt att ändra sig, men efter LHC´s uppvisning igår börjar man ju undra hur dom ska klara det där...

Inga kommentarer: