lördag 29 mars 2008

Händelserikt i Timrå

Som ni märker på inläggen nedan, hände det mycket i Timrå igår. Finns några kortisar utöver redan nedskrivna storys oxå.
  • Vinnerborg glömmer reglerna
    Det blev ju ett rafflande avslut där domaren Marcus Vinnerborg fick ta hjälp av videogranskningen. När vi efter matchen gjorde en intervju med proffsdomaren om vad som hände, kunde han bara komma på 2 av 3 orsaker som gör att han får ta hjälp av kameran. Att målburen är ur sitt läge och om tiden är slut, det tredje var som bortblåst. Även efter intervjun stod han och funderade: " - Nä vad håller jag på med, vad är det 3.e??? Han funderade ett par rundor till innan underteckand fick komma till undsättning. "- Om pucken är över linjen eller inte...."
    Svaret belönades med en high five av domare Vinnerborg.
  • Finnfemman håller ihop
    Timrås 5 skickliga finnar håller inte bara ihop i samma femma på isen. Dom är enligt skadade Timråspelaren Erik Andersson oxå dom enda som bor i Timrå. Resten av laget bor i Sundsvall!! Och som Erik sa, Oj oj oj vad det ska bastas här ute....
  • Stensäkert tips
    Pratade med en funktionär i Timrå strax innan match och undrade hur han trodde det skulle gå? Han svarade blixtsnabbt.
    " - 4 - 2!"
    Jag. - Oj det var klara besked?
    " - Ja, det spelar ingen roll när du frågar mig. Jag tror alltid på 4-2..........
  • Besviken redaktör
    Berättade ju tidigare att redaktör Olofsson satsat på x i båda matcherna. Var ju VÄLDIGT nära att det gick in i Timråmatchen, så en besviken redaktör funderade nu på att ta x-revanch imorn istället. Skam den som ger sig och någon gång måste det ju bli sudden igen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul blogg!

Vore kul med lite bakom-kulisserna-bilder också, en mobilbild på en kokande Davidsson hade varit priceless ;)
/Timråiten

Björn Oldeen sa...

Tackar.

Hade gärna bjudit på en bild, men tyvärr är det så mycket att göra där efter matchen så det är svårt att hinna få upp mobilen. Ska försöka bjuda på lite fler bilder i fortsättningen!